• Luister
  • Medewerker
2m 12/07/2023

5 podcast tips: luisteren, leren & loskoppelen!

Is de vakantieperiode (al) van start gegaan voor jou? Dé tijd om te ontspannen en werk even te laten voor wat het is. Loskoppelen is soms makkelijker gezegd dan gedaan: zelfs met een cocktail aan het strand kunnen werktaken en projecten nog door je hoofd spoken.

 

Vrij zijn betekent dat er ook ruimte ontstaat voor reflectie en vragen. Hoe ervaar ik mijn rol, hoe kan ik bijvoorbeeld nog beter leidinggeven, of betekenis in mijn werk (terug)vinden?

 

Wij zochten vijf goede podcasts voor je uit die je helpen te ontspannen maar ook een boost geven aan je eigen ontwikkeling. Check it out!

 

De minder werken podcast

 

Is minder werken per se altijd beter? Of kun je meer plezier creëren? Hoor er meer over in deze podcast van Intermediair en de Volkskrant.

 

De Psychologie van Succes

 

Voor de leidinggevenden heerst vaak de vraag: hoe boost ik het energielevel van mijn collega’s? De heren van de Psychologie van Succes Podcast geven antwoord.

 

De Podcast Psycholoog

 

Heb je een brandende vraag over een psychologisch thema? In de Podcast Psycholoog komt van alles aan bod: van relaties verbeteren tot schermtijd verminderen.

 

Mental Health At Work Podcast

 

In de podcastserie van Hotjar & Oliva Mental Health luister je naar open gesprekken over hoe mentale problemen zoals angst zich uiten op de werkvloer.

 

Bedrock geleide meditatie

 

De begeleide meditatie van Bedrock helpt om belemmerende en nutteloze gedachten over jezelf en de wereld even los te laten.

 

Op zoek naar een andere vorm van relaxen? Wij zetten drie ontspanningsoefeningen voor je op een rij.

Bekijk ook:

  • Opinie: duurzaam welzijnsbeleid vraagt om een nieuwe mindset

    Lees meer
  • Gaslighting: de impact van manipulatie in werksituaties

    Lees meer
  • Wake Up Call #4: Gedrag veranderen

    Lees meer
Created by Bureau ZIGZAG
Campagne SpecialistenNet | Aan de buitenkant zie je niet wat er vanbinnen speelt