Onze waarden en beloftes

Kernwaarden

Onze missie is het creëren van een positieve impact binnen organisaties door talent te ontdekken, te koesteren en te ontwikkelen. Via persoonlijke groei, professionele ondersteuning en gerichte specialistische matches streven we ernaar om niet alleen bedrijven te versterken, maar ook individuen te helpen gedijen. Onderstaande kernwaarden dienen daarbij als leidraad.

 • Doorpakkers
 • Eigenwijs
 • Betrokken
 • Integer
 • Professioneel

Doorpakkers

Mentale gezondheid mag niet op pauze staan. Onze aanpak is gericht op het ondersteunen van medewerkers met mentale uitdagingen om hun talenten te (her)ontdekken. Onze vastberadenheid om door te gaan waar anderen opgeven, draagt bij aan het realiseren van het volledige potentieel.

Eigenwijs

Ieder doel en ieder mens heeft een eigen route. Met onze eigenheid en aanpak op maat, blijven we ons voortdurend ontwikkelen om op doeltreffende wijze aan iedere hulpvraag te voldoen.

Betrokken

Wij zijn er voor je, tijdens het gehele proces. Wij luisteren naar de behoeften en wensen van de medewerkers en partners die wij helpen. Onze specialisten staan klaar om medewerkers te ondersteunen bij iedere stap in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarbij staan empathie, begrip en interesse hoog in het vaandel.

Integer

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om de privacy en vertrouwelijkheid van de medewerkers en partners die wij helpen. Wij handelen altijd ethisch en integer en hechten veel waarde aan transparantie en openheid.

Professioneel

Met meer dan 140 specialisten in huis, slaan we de handen ineen om van de beste mentale zorg te kunnen voorzien. We houden ogen en oren constant open voor nieuwe ontwikkelingen en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. 

Beloftes

Om zo goed mogelijk aan iedere hulpvraag te voldoen, maken wij als organisatie onderstaande beloftes waar.

 • Geen wachttijd
 • Expertise
 • Arbodiensten
 • Branches
 • Uitgebreid netwerk

Geen wachttijd

Na de aanmelding gaan we direct aan de slag om de juiste match te vinden tussen de medewerker en een van onze specialisten. Vervolgens vindt gemiddeld binnen 7 dagen de intake plaats.

Expertise

Ons brede aanbod biedt toegang tot specialistische hulp die aansluit op jouw wensen. Van diverse trainingen tot aan gerichte psychologische behandeling.

Arbodiensten

In samenwerking met elke arbodienst kunnen wij medewerkers van psychologie en coaching voorzien. Samen brengen we talent tot bloei!

SpecialistenNet

Branches

Dankzij onze rijke ervaring met partners uit diverse branches, weten wij wat hierin de voornaamste uitdagingen zijn. Of het nu gaat om individuele vraagstukken of uitdagingen binnen een organisatie, onze specialisten bieden passende hulp voor groei.

Uitgebreid netwerk

Met meer dan 120 gekwalificeerde specialisten in ons netwerk, is passende hulp altijd voorhanden.

Organisatie

Of je nu een specialist zoekt of je bent er één, onze drijfveer is jouw talent.

 

Via een landelijk dekkend team van specialisten, ondersteunen wij medewerkers en organisaties bij mentale uitdagingen en het voorkomen ervan. Geen wachtlijsten, maar direct de juiste hulp. Zo stippelen wij al meer dan 20 jaar de route uit naar mentaal gezonde organisaties.

Wij geloven dat iedereen zijn talent mag benutten.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen unieke talenten heeft die ze kunnen benutten om hun leven meer betekenis en voldoening te geven. We geloven dat iedereen het recht heeft om hun potentieel te realiseren, en we willen graag bijdragen aan het helpen van mensen om dit te bereiken.

Wat we doen

 • What

  We bieden persoonlijke coaching, begeleiding en trainingen aan die mensen hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te benutten. Onze maatwerk programma’s zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis en bewezen methoden, en zijn ontworpen om mensen te ondersteunen bij het realiseren van hun persoonlijke en professionele doelen.

 • How

  We zijn er om te luisteren naar de individuele behoeften en doelen van de cliënten die bij ons over de vloer komen. We nemen de tijd om hun verhaal te begrijpen en een relatie op te bouwen gebaseerd op vertrouwen, empathie en respect. Door onze professionele achtergrond in de psychologie en coaching, hebben we de kennis en expertise om maatwerkprogramma’s te ontwikkelen.

 • Inspiratiehub SpecialiatenNet - Waarom een psycholoog of coach bezoeken altijd een goed idee is

  Why

  Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen unieke talenten heeft die ze kunnen benutten om hun leven meer betekenis en voldoening te geven. We geloven dat iedereen het recht heeft om hun potentieel te realiseren, en we willen graag bijdragen aan het helpen van mensen om dit te bereiken.

Sluit je aan!

Jouw talent is onze drijfveer. Sluit je aan bij ons team van 140+ specialisten en draag bij aan het creëren van mentaal gezonde organisaties.

Created by Bureau ZIGZAG
Campagne SpecialistenNet | Aan de buitenkant zie je niet wat er vanbinnen speelt