Veelgestelde vragen

Algemeen

Bij welke uitdagingen biedt Specialistennet hulp?
Voor elke situatie biedt Specialistennet op maat gemaakte ondersteuning. Voor ieder persoon en iedere situatie is er een psycholoog, therapeut, of coach in de buurt. Specialistennet helpt bij het vinden van de juiste vorm, het afbakenen van een gericht groeiplan of het leggen van dat laatste puzzelstukje. Bekijk waar wij hulp bij aanbieden.
Hoe vind ik de juiste match met een coach of psycholoog?

Wij gaan opzoek naar de perfecte match voor jou. Dit doen wij door de volgende factoren mee te nemen in onze zoektocht naar de juiste match; je uitdagingen, doelen, persoonlijkheid, achtergrond, eventuele eerdere behandelingen en medische geschiedenis. Met onze landelijke dekking is er altijd iemand die bij jou past.

Hoe meld ik me aan?
Aanmelden kan gemakkelijk via de website zonder medische gegevens. Vul hier het aanmeldformulier in en wij plannen op werkdagen binnen 24 uur een gratis intakegesprek met je in.
Hoe neem ik het beste contact op?
Zit je nog met vragen of wilt u wat bespreken? Je kunt altijd telefonisch contact opnemen, een email sturen of direct een bericht achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact je op! Contact.
Kan ik ook online op afspraak komen?
Je kunt bij ons ook online een afspraak maken. Ook online bieden wij u de beste kwaliteit zorg, lekker makkelijk en snel!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Created by Bureau ZIGZAG
Campagne SpecialistenNet | Aan de buitenkant zie je niet wat er vanbinnen speelt