Talent boost event

 • 5 oktober 2023
 • De Krachtcentrale
 • Huizen

Het Talent Boost Event

Mentaal welzijn | Amplitie | Talentmanagement

Netwerken met HR-professionals & inspiratie opdoen

Praktische informatie

Donderdag 5 oktober 2023 13.00 -17.00
Havenstraat 76, 1271 AG Huizen
Vrij parkeren voor het pand of in omliggende straten
Inloop 13:00 – 13:30 , borrel tot 17.00
Start 13:30

De Sprekers

Jesse Geul

Linkedin Top Voice recruitment talent

Mentaal gezond talent zit op de juiste plek en dat begint bij recruitment. Jesse Geul is expert op het gebied van recruitment en is op een missie om werving origineler, humoristischer en persoonlijker te maken. Hij helpt organisaties met het aantrekken van de juiste sollicitanten middels trainingen, workshops en advies met een flinke dosis humor. Als Linkedin Top Voice deelt hij met zijn 70.000 volgers zijn eigen kijk over solliciteren en talentmanagement.

“De nieuwe generatie werkt om te leven en selecteert daar steeds meer hun werkgever op. Moderne eisen als flexibele werktijden, deeltijd werken, ontwikkeling en coaching zijn belangrijker dan ooit. Hoe creëer je als werkgever een win-win situatie en zorg je voor de juiste sollicitanten en tevreden werknemers?”

 

Bekijk Linkedin profiel

Heleen Mes

Thought leader employee experience en oprichter HXwork

Heleen Mes is oprichter van HXWork (2016) en de LinkedIn-groep Employee Experience Nederland/België. Zij is thought leader in employee experience, employee experience design, werkgeluk en innovatief HR. Heleen is co-auteur van Employee Experience – Happy people, better business (2018) dat werd genomineerd voor Managementboek 2019 en van Werken aan Werkgeluk (2019).

Heleen’s missie is om van iedere werkgever een topwerkgever te maken en Heleen komt HR-vakgenoten bij Talent Boost inspireren om deze missie te delen. Ze begeleidt in de eerste stappen zetten richting employee experience en neemt je mee in must-do’s bij woest aantrekkelijk werkgeverschap. 

Bekijk Linkedin profiel

Veelgestelde vragen

Wat is de locatie van het event en hoe kom ik daar?

Locatie: Havenstraat 76, 1271 AG Huizen

Met het OV? Vanaf station Hilversum met de bus 320 (richting Amstel) naar halte Baanbergerweg. Vanaf daar 6 minuten lopen.

Met de auto? Parkeren gratis op het parkeerterrein of in de straten rondom het pand

Kosten voor een ticket?

Dit evenement is geheel gratis voor al onze klanten of HR-professionals, casemanagers en bedrijfsartsen die geïnspireerd willen worden over mentaal gezond talent, willen netwerken met anderen of kennis willen maken met SpecialistenNet. Claim hier jouw

Voor wie is het Talent Boost event?

Dit evenement is toegankelijk voor HR-professionals, verzuimmanagement, bedrijfartsen, casemanagers en leidinggevenden. Kortom: iedereen die zich bezig houdt met mentale gezondheid, talentmanagement en werkcultuur of hierin verdere stappen wilt ondernemen.

Alvast inspiratie opdoen?

 • Train je assertiviteit: regie over je eigen werkplezier

  Lees
 • Waarom werk (niet) gelukkig maakt

  Lees
 • Podcast Edino van Dorsten

  Luister
Created by Bureau ZIGZAG