Coaching

Een coach helpt in het verbeteren van een levenssituatie door middel van begeleiding. De coach helpt je bijvoorbeeld met een betere balans tussen werk en privé of geeft je handvatten om beter met stress om te gaan. Een coach houdt zich daarbij voornamelijk met het heden en de toekomst bezig.

Hulp bij

Een coach ondersteunt en inspireert bij het bereiken van doelen en het ontwikkelen van persoonlijke of professionele vaardigheden. Zo kan een coach handvatten bieden om effectief met stress om te gaan of helpen inzicht te krijgen in jouw talenten.

Bekijk alle uitdagingen

Wat kan een coach voor mij doen?

 • Inzichten bieden

  Een coach kan je de nodige inzichten geven om het beste uit jezelf te halen. Zo kun je bewustzijn ontwikkelen over bijvoorbeeld je manieren van denken, (vermijdend) gedrag en communicatiestijl. Je leert te begrijpen welke huidige patronen je goed en minder goed dienen. Samen met een coach kun je hier verandering in brengen.
 • Richting geven

  Een coach kan jou helpen om doelen te stellen en daarmee focus aan te brengen op wat voor jou belangrijk is. Bovendien ondersteunt een coach met het bepalen van concrete stappen om dichterbij dat doel te komen. Je krijgt handvatten aangereikt en hebt de mogelijkheid om knelpunten te bespreken met jouw coach.
 • Zelfvertrouwen vergroten

  Je coach houdt een spiegel voor en daagt uit om nieuwe positieve gewoonten te starten. Dit vergroot je mentale weerbaarheid en kan ervoor zorgen dat jij steviger in je schoenen staat.

Dit zijn onze coaching bundels

Coaching start

Direct van start
5 uren
Werkgerichte interventie
Voortgang inzichtelijk voor werkgever en/of bedrijfsarts
Meld je aan

Coaching start+

Vrijblijvend intakegesprek
7 uren
Zelfhulp modules & oefeningen
1 Ehealth test
Voortgang inzichtelijk voor werkgever en/of bedrijfarts
Meld je aan

Coaching basis

Vrijblijvend intakegesprek
9-11 uren
Maatwerk voor een vaste prijs
Zelfhulp modules & oefeningen
Maximaal 3 Ehealth testen
Meld je aan

Coaching Compleet

Vrijblijvend intakegesprek
14-16 uren
Maatwerk voor een vaste prijs
Zelfhulp modules & oefeningen
Onbeperkt Ehealth testen
Driegesprek werkgever of levenspartner
Meld je aan

Coaching bij SpecialistenNet

 • Loopbaancoaching
 • Assertiviteitscoaching
 • Werkdrukcoaching

Loopbaancoaching

Denk je na over een loopbaanswitch? Je bent niet de enige! Vaak dient het zich langzaam aan of komt plotseling op door een verandering in jouw leven. Ook kan de organisatie waar je voor werkt veranderen. Hoe het ook ontstaat, wij helpen je graag helderheid en grip te krijgen op jouw kijk op de toekomst. Dat doen wij met onze specifieke methode, gericht op de ontwikkeling van jouw talent.

Assertiviteitscoaching

Hoewel het simpel klinkt, is dat het niet altijd: opkomen voor jezelf maar met behoud van het contact met de ander. Assertiviteitscoaching richt zich op het ontwikkelen hiervan. Door inzichten en handvatten te bieden, stelt een coach je in staat om effectief te communiceren.

Blog SpecialistenNet In gesprek met een medewerker die het moeilijk heeft

Werkdrukcoaching

Door werkdrukcoaching leer je strategieën in te zetten om met hoge werkdruk om te gaan. Een coach helpt je bij het ontwikkelen van vaardigheden en het stellen van doelen om je productiviteit en werkplezier te vergroten.

Over coaching

 • Waarom werk (niet) gelukkig maakt

  Lees
 • Podcast Edino van Dorsten

  Luister
 • Waarom een psycholoog of coach bezoeken altijd een goed idee is

  Lees

Aanmelden

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Is alles duidelijk en wil je gebruik maken van onze diensten? Meld je dan snel aan via onderstaande button.

Created by Bureau ZIGZAG